4/11/12

Vallada per Montesa

 Hui ruta dominical amb la bici. M'he alçat una mica mes matí per poder desdejunar un poc, costum que no tinc i que dec agafar. A les 8'00 al Parc on ja hi havia prou gent. La ruta elegida ha sigut la de Vallada però anant per Montesa per a retallar un poc, en concret 3 km.

Primer hem baixat el Port on se'ns han afegit dos bikers de Canals que ens han acompanyat per l'antic camí de Canals a Vallada desviant-nos per arribar fins Montesa on hem començat a pujar La Selectiva. Per ací he patit prou.... mes be hauria de dir mooooolt ja que bufava molt de vent i en un tram en concret pel Castell de Montesa pareixia que no em moguera del lloc. També hi havia moltes abelles espentades pel fort vent. Menys mal que no ha sigut tota la pujada igual fins el Corral de Campanilla que es el tram mes empinat.

Després ha tornat a bufar fort i novament a patir pel Camí de Vallarinos fins desviar-se per una senda plena de truscos d'abelles fins arribar a este encreuament on he començat a gravar vídeo.

En este punt ja hem començat a baixar per la trialera que hi ha entre els Barrancs de La Mortera i El Tollo. Una baixada senzilla sense mes dificultat que una revolta amb escaló inclós fins arribar baix on hem tingut que pegar una lleu volta per a creuar a l'altre costat de l'autovia i entrar a Vallada per esmorzar.

L'entrepà de la casa.... es la segona vegada que el demane.... i cap de les dos m'he pogut fer amb ell... a la tercera va la vençuda!!!!!!

Després d'un bon entrepà endurer i una bona sobretaula reprenem la marxa pel Camí del pla al Corral de Buella per baixar cap al Riu Canyoles i enfilar el Camí de Vallada a Canals que va paral·lel a la via del tren fins arribar a la recta de Canals per pujar el Port de l'Olleria. Es fa molt dur començar a pujar el Port amb 50 km a les cames.

Però..... ací m'he endut una alegria de la que disfrutaré molts anys.... he arribat dalt del Port abans que Miquel el de Salem!!!!!! i damunt esprintant els dos jajajaja, podré dir-li açò mooooooooolts anys jajajajajajajajaja

Una vegada fetes les bromes i rialles inevitables ja hem baixat al poble i cadascú a sa casa i deu a la de tots.
Ací està l'enllaç per vorer el vídeo.
El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada