18/11/12

Ruta rodadora.... amb fang.

Hui he tornat a eixir amb la bici, ha sigut una ruta rodadora i amb una "mica" de fang.

A les 8'00 he anat a vorer on anava la gent de l'Olleria, però com no ha vingut ningú he eixit jo soles.

Primer he anat cap abaix, pareix que estan netejant de runa els barrancs.... ara????? això es fa en agost.

Quan estava fent eixes fotos ha començat a xispejar, així que aprofitant que estava parat m'he posat el xubasquer. Es veia mes negre cap a Montaverner que cap Aielo, així que he anat cap amunt pel carril bici que va paral·lel a l'autovia, m'he creuat amb 4 bikers i m'he alegrat de no ser l'únic que s'aventura a eixir amb este oratge.
A meitat pujada ja no feia res, així que he parat per a llevar-me el xubasquer que estava axixarrant-me.

Acte seguit he deixat l'agggggsfalt per a anar per un camí de terra, amb poc de fang, fins arribar a l'autovia per a creuar a l'altre costat de l'autovia per dins del desaigüe del Barranc de Bonavista. Altra vegada pel carril bici fins que he arribat al Barranc de Candel per a vorer una cataracta que no havia vist mai.


Com la curiositat va matar al gat..... he anat a fer una foto des de dalt, la vista des de dalt no era bona i no he fet foto i he tornat per on havia vingut, amb el resultat d'una bici que pesava el doble que cinc minuts abans. Detall de la roda de darrere.

 Sort que uns metres avant hi havia un bon toll on he estat pegant voltes per a llevar tot el fang. L'oratge pareix que va aclarint-se.

Una vegada he arribat al Parc que hi ha dalt del túnel, he aprofitat per posar la bici baix de la font i rentar-la un poc. Després he continuat per La Gaveta passant per Caputxins i directe a la gasolinera per pegar-li una rentada. Una vegada ha estat la bici neta i sense fang, he vist perquè no anava be el canvi i perquè del soroll quan posava el plat gran.

Ha sigut una ruta de poc mes de 20 km, pluja només en he tingut tot just dos quilòmetres. I després de torcar i engrassar la bici a pegar-se una dutxa amb aigua bollin. Vídeo resum de la ruta.
El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada