9/11/12

Gran premi Xest 2012. Divendres.

Enguany una altra vegada cap a Xest per a vorer el Gran Premi. M'he agarrat un dia de vacances i després de deixar als xiquets a escola i fer-me l'entrepà per a esmorzar he anat cap allí.

Les previsions son de pluja..... així que vaig amb el cotxe. Pel camí si que n'agarre, però no es important. A punt d'arribar al circuit ja no plou gens i arribe a l'aparcament fàcilment.
Hi havia varis estands de motos, BMW i Ducati.

Després de pegar una volta per vorer les paradetes i lo car d'algunes samarretes vaig cap a la grada on tenim les entrades.

Primer veig els entrenaments lliures de Moto2.

 Només érem 4 de Bocairent.

Després peguem una altra volteta i després anem a vorer els entrenaments oficials. Ajo ha caigut davant nosaltres.

McPhee a donat la sorpresa fent la Pole i clar.... el xic estava molt content.

Després li ha tocat el torn als de MotoGP però com la pista estava un poc banyada els pilots ho han agarrat amb molta calma, només estava a la pista Ivan Silva, i nosaltres.... ho hem agarrat amb mes calma que ells.... si no eixen a la pista.... se'n anem a dinar i que els donen.

Hem anat al bar de costum, un entrepà i una cervesa i arreglats.

 Hi ha gent que fa l'imbécil i damunt sense matrícula.... i la policia s'emporta la moto com no podia ser d'altra manera.

 Després peguem una volta pel poble i aprenem a tombar amb la moto jajajajaja

Com no hi havia massa ambient, anem a fer-nos un cafenet. A partir de les 18'00 ja comença a haver un poc de moviment però a les 18'30 comença a ploure. 45 minuts després encara continuava així que plegue trastos i cap a casa. Demà mes.;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada