21/10/12

Riópar

Dissabte pel matí ens vam anar a Riópar a passar el cap de setmana per a poder fer el diumenge la famosa Marxa de "Los Calares del Rio Mundo".
Per a res vam matinar, i una vegada desdejunats i tot preparat vaig carregar la bici al cotxe i vam eixir a les 10'15 del matí. Caía un aigua que donava fredat, una vegada vam passar Almansa va aminorar i en alguns llocs inclús ni plovia. Vam arribar a Riópar sobre les 13'30 i descarregat bartuls va arribar Skullman amb la dona i un nebot. Una vegada repartides les habitacions i el menjar a la nevera i el rebost ens vam anar a dinar.

Ens vam demanar menjar típic del lloc, com no podia ser d'altra manera. Primer dos plats de picà. "Ajopringue", feia mes gust a botifarra que a all.

I l'altre plat era "Atascaburras", no se el per què d'eixe nom. Es una mena de "puré" amb creïlla, bacallà i ou.

Per suposat que estaven els dos plats boníssims. Ja com a plat principal vaig demanar Gaspatxo manxego.

A les fotos no s'aprecia realment els tamanys dels plats, per a poder fer-se una idea vos dic que en va sobrar dels tres i això que jo.....
Després de dinar vam anar a pegar una volta aprofitant que no plovia. A la Plaça de l'Ajuntament hi havia una xicoteta exposició de bicis, sobretot d'una marca manxega, Berria, ubicada a Ossa de Montiel. Els components i les qualitats dels acabats eren de primera. Açò en una marca americana val 2.000 € mes.





 
Després vam anar a vorer el naixement del riu, es un paratge espectacular, ací va començar a xispejar.

 Ací el company Skullman en primer pla.


Hi ha que anar pujant per una senda i hi han dos miradors per a vorer les dos cascades d'aigua, esta la primera.

 I esta la segona, hi ha una paret de mes de 200 metres i el riu naix a meitat de la penya.


Ara està plovent i no hi ha massa aigua però un any amb molta pluja deu ser aborronador, tant per la imatge com pel so de l'aigua.

Quan estàvem per allí dalt l'aigua es va agarrar amb força i vam tornar ràpidament al cotxe per anar a arreplegar els dorsals i de pas.....

una xicoteta sorpresa... una Orbea Occam S10..... 6.500 € de bicicleta per afer la marxa a l'endemà.

Acte seguit a l'apartament per a una dutxaeta i fer el sopar i una breu eixida nocturna per a fer-se una cafenet i una copeta.

2 comentaris:

  1. Ostres!! que bé t'ho muntes,tu si que saps gaudir de la vida,això no és perdre el temps com dius.... ;-)

    ResponElimina