25/8/12

La Vuelta. Etapa 7 eixida Osca

Divendres fem un descans d'eixir amb la bici, i aprofitant que el Pisuerga passa per Valladolid.... nosaltres ens anem a passar el dia a Osca i vorer l'eixida de la etapa 7 de La Vuelta.

Arribem una mica justets de temps, nom és una hora abans de l'eixida i hi ha que buscar el lloc d'eixida i aparcar. Tenim molta sort ja que aparquem a 20 metres dels autobusos dels equips.

L'autobus del Saxobank està petat de gent però em puc arrimar al cotxe del director.

Passejant per allí puc fer-me una foto amb un ciclista que es va alegrar de vorer una camiseta de Nico. Rafa Valls de Cocentaina.

Contador i Valverde no es paren per fer-se fotos amb ningú. Menys mal que hi ha gent que encara no ho te tan cregut a pesar de ser el lider. Purito

La majoria d'equips porten cotxes de Skoda, els Sky com tenen mes diners duen Jaguars i uns plats com a mínim estranys. No son com els Q-ring que duia jo.

Encara tenim temps de fer alguna foto abans de l'eixida neutralitzada.


Després ens anem a dinar, a pesar d'estar als Pirineus fa calor així que entrem a dinar a un restaurant, en concret al soterrani que està mes fresc.


A continuació anem a l'Oficina de Turisme per fer una visita guiada a la localitat. I encara va i resulta que estem fent el Camí de Santiago que ve des de Catalunya.

Entre els llocs que visitem, com es normal, la catedral. Vista una.... vistes totes. 

Després li toca el torn a museus i Ajuntament..... curiosa l'História de la Campana de Huesca.

Una vegada acabada la visita, un gelat a un parc i tornada cap Aínsa. Ací la resta de fotos..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada