25/8/12

La Vuelta. Etapa 6 final a Jaca

Una vegada dutxats ens en anem fins Jaca per vorer el final de l’etapa. Aparquem el cotxe just davant l’Ajuntament de Jaca on hi ha un furgó de l’organització per als periodistes. Encara es pot passar amb el cotxe però decidisc no pujar mes cap a meta per si de cas després no puc baixar.












Busquem un lloc per dinar….. fooooooooooooooooootre quins plats que posen per ací.
  
Una vegada dinats comencem a pujar a peu cap al Fuerte de Rapitán on està la meta. Hi ha molta gent pujant així que pensant que a meta ja estarà a tope i no vorem qui guanya decidim esperar-nos a una revolta on hi ha molta gent amb molt bon ambient  i el que es mes important de tot….. hi ha ombra.












 Mentre estem esperant hi ha gent que puja amb bici, com este xiquet. 
 

I també gent que ho fa a peu com este home.

 Estem esperant mes d’una hora fins que comencen a passar cotxes i motos. De seguida el grup capdavanter amb els Sky, Valverde, Purito i Contador. Passen tan ràpids que no puc ni fer-los una foto.
 






















Està un ratet pujant ciclistes i al poc com ja no en ve cap anem baixant i de sobte els ciclistes que baixen.























Però en cara no han pujat tots i es creuen els que ja han acabat l’etapa amb els rezagats. Una vegada baix anem a fer-nos un geladet.



Després del berenar ja ens en anem cap Aínsa, però m'enganye i arribem de nit, anem a sopar alguna cosa fluixeta, unes tostades posava a la carta.


Ací la resta de fotos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada