19/8/12

II BTT Fira de Xàtiva

Hui una altra volta amb la bici. Havia quedat amb Toni a les 7'30 per anar a Xàtiva a la II BTT Fira de Xàtiva. Així que prou puntuals hem anat cap a Xàtiva sense entretindre's massa pel camí i arribant a las 8'15 al Reial de la Fira.
No hi havia molta gent i després d'uns minuts vaig a pegar una volta per si veia a Miguel i passe per davant de l'Ajuntament i m'han donat la borsa de regal. Una samarreta tècnica una barreta i una ampolla de Powerade. Tot això debades.... nostamal!!!!!

De seguida al vorem en la borsa han anat tots els demés a arreplegar-la. En eixe moment he vist a Miguel i per fi ens hem pogut conèixer, a vorer si ara es mes fàcil que quedem.

Al poc han donat l'eixida i hem anat pel Camí de Sant Antoni, direcció al Merendero Pedro. Pujant per les arcades d'Alboi m'ha saludat un biker que no conec.... salutacions al biker desconegut des d'ací.
A continuació cap a La Font Quintana, estàvem fent la volta al revés de com la faig habitualment.... i canvia molt!!!! Hem baixat pel camí de Bolvens fins Novetlè i altra volta Xàtiva.

No han sigut molts km però si molt ràpids i abans de les 10'00 ja estàvem al Reial de la Fira. Una vegada allí ens hem anat a esmorzar a un bar de les afores per a que no ens la clavaren. L'entrepà no era molt gran però estava molt bo.

Després de l'àgape ens hem tornat a enfilar pel Camí de Sant Antoni però esta vegada hem pujat fins el Pou de Sant Fèlix per a baixar la seua trialera. Una vegada a la Senda d ela Cova Negra hem arribat a Bellús i per la Pirotècnia i l'Hort Solar fins arribar al poble amb 55 km a les cames. Jo anava fundit pel ritme que hem dut tot el matí ja que ha sigut prou alt.... bon entrenament.

El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada