9/6/12

El plaer de viatjar amb moto

Hui he fet una ruta amb moto, ha sigut d'eixes de "a quien madruga dios le ayuda". M'he dirigit cap als Serrans, Teruel i la Serra de Gúdar.

A les 5'20 m'he despertat i he vingut a eixir a les 5'45, aprofitant la foscor he anat per l'autovia fins Llíria. Per Casinos ja em creuava amb algun cotxe sense les llums enceses, per Losa del Obispo arriben les muntanyes, per tant.... les curves i creuant la "Histórica ciudad de Chelva" (segons dia un cartell a l'entrada del poble), he vist al rellotge d'una farmàcia que eren les 7'02.

També passe per Titaguas i Aras de los Olmos (on la moto s'ha parat) abans d'entrar a la província de Conca i passar per Sta. Cruz de Moya.
Torne a entrar a la província de València per a creuar el Riu Túria per un congost prou estret amb unes vistes flipants. Tenia un "road-book" molt particular, hauria d'haber-li demanat la fiambrera a Edu jajajajajaja.

Vaig pujant i baixant ports fins arribar a Casas Bajas on la carretera va paralela al riu, passe prop d'Ademuz.


També passe per Casas Altas, Torrebaja i Torrealta ja a la Comunitat d'Aragó, continue per la carretera que va pel costat del riu passant per Libros i Villel ja per arribar a Teruel sobre les 9'10, poc mes de tres hores tot i que he parat a fer fotos i en un encreuament m'he equivocat.


Ací estic esmorzant al Rockelin, baix de la Plaça del Torico que està just darrere de l'arbre, encara que pel sol no es veu

L'entrepà era de pernil D.O. Teruel amb formatge Camembert derretit i Confitura de Tomaca...


Després de buscar una carniceria per comprar un poc de pernil i formatge reprenc la marxa, son les 10'20 quan em pose en marxa per buscar la Carretera Alcañiz i desviar-me cap a Cedrillas on aprofite per a repostar amb 310 km. Es una carretera xulísima amb curva darrera curva.

Llàstima que no tinga un bon asfalt perquè seria un autentic luxe.

Just abans d'entrar a Allepuz, em desvie cap a Mora de Rubielos passant per la Serra de Gúdar.

A partir de Gúdar la carretera ja es un poc millor


 Passe prop de Valdelinares i puge "el meu port", o siga.... el Puerto de San Rafael.
Ara ja cap a baix, he agarrat a un cotxe i anant darrere d'ell he tingut un bon susto, a una curva ens ha eixit un picoleto amb moto fent senyals per a que baixarem de velocitat, el cotxe ha frenat molt i tot i que el duia un poc separat, al frenar jo fortament la moto s'ha mogut molt de davant. Pareix que estaven fent una carrera ciclista.

Poc després arribe a Mora de Rubielos, no havia estat mai per ací i pareix un bon lloc per a vindre a passar el dia.


  
Després d'uns 10 km arribe a una autovia, l'A-23 i ja per ella cap a Segorbe, Sagunt i cap a casa on he arribat a les 14'00 hores a la cotxera després de 565 km fets en 6 hores i 15 minuts.

No he anat ni molt menys a una velocitat exagerada, he passat per tres Comunitats Autònomes i quatre províncies parant totes les voltes que he volgut a fer fotos, per tant es pot dir que he disfrutat del dia i de la ruta, o siga.... EL PLAER DE VIATJAR AMB MOTO.
Esta es l'última foto que he fet, ja a casa.













Ací la resta de fotos que he fet.
La ruta ha sigut molt divertida, bon asfalt fins Teruel. No tan bo, de fet es diria que roin fins a passar Gúdar i ja molt bo fins l'autovia

Ver mapa más grande


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada