5/5/12

III Kedada N'duro Benidorm

Hui he anat a Benidorm, hi havia una Kedada d'endur amb els Colina Abajo. Era la tercera edició encara que per a mi era la primera. Ja vaig estar per allí una vegada amb ells a una Topabajo i em va agradar molt la zona. Així que ha tocat matinar.... i carretera i manta.

He arribat prompte a pesar de que no coneixia el lloc d'eixida i he anat a la taula d'inscripcions.
 

A la borsa estaba l'esmorzar. 

Una vegada les salutacions de rigor amb els colineros, els freeambres i els gileteros he anat per a baixar trastos i quan ja pensava que ho tenia tot apunt..... el casc el tenia trencat.

Menys mal que Jordi en tenia un de recanvi i he pogut eixir, ací una foto de tots els participants, 60 incloent dos xiques.

Després d'una pujada llarguisima de una hora i 8 km fins el Mas de la Monja, arribem a la primera baixada el DH de la monja.

A continuació hem baixat una altra senda, els Bonsais, on he tingut que posar un altre parxe i un tros de camara per a que es tapara la raja de tu falda.... vull dir de la roda. Després una altra pujada cap a Martins per a baixar esta mateixa trialera. En eixe moment he aprofitat per a menjar-me els sandwich que teniem a la borsa. Després dels primers km per pista, ara eren sendes i mes sendes... i sense ser massa tècniques, cosa que em feia disfrutar molt.

Una vegada hem arribat al parquing de la Super Enduro teniem un avituallament. Aquarius, fruita i gominoles.
 

Després de pegar un mos hem començat a pujar per arribar just dalt de Terra Mitica.

Hem aprofitat per a reparar una punxada.

I a continuació hem baixat una altra trialera, la SuperEnduro 3.0. No massa tècina però si molt divertida. Al lloc mes complicat de tota la ruta ha hagut una caiguda, nosaltres que estavem parats esperant a la gent hem sentit el colp que s'ha pegat el xic contra la fusta de protecció.... menys mal que estava allí. Afortunadament pareix que no te res greu.

Hem continuat per la senda, baixant per dins d'uns tunels... bé... en realitat eren unes canalitzacions d'un barranquet i ja continant per la senda per arribar al poble amb el parc d'atraccions al fons.

una altra foto de grup amb un priimer pla dels freeambres. 

Una vegada al lloc d'eixida s'ha fet un sorteig de regals.

Una organització excel·lent, amb una ruta molt bonica, l'esperaba mes dificil però ha estat molt molt xula i divertida. Després ens hem anat uns quants a dinar, no ha estat malament.

El perfil de la ruta.

Ací totes les fotos de la ruta.







1 comentari:

  1. Yeee Rafa un placer siempre compartir ruta contigo. Y la kdd muy wapa!!
    Ta la próxima ;-)

    ResponElimina