10/4/12

Vacances de Pasqua. Ruta 9 Pais de Lobos.


Dissabte vaig eixir amb Migue, Marcos i Paco a fer la primera de les rutes del Centre BTT Zona Zero. L'escollida va ser Pais de Lobos, una de les mes difícils però.... Una de les imprescindibles. El dia amaneix emboiregat i amb un poc de fred quan deixe Banastón.

Havíem quedat a les 8'00 al Pont del Riu Ara, que era el lloc d'eixida. Comencem a pedalejar per un camí paral·lel al riu com si fora una via verda. Als pocs km es parem, hi ha que crear un riu que habitualment passa amb dos pams d'aigua però que ara son uns quants metres degut a les fortes pluges dels últims dies. Després d'investigar un poc com creuar només hi ha una solució... banyar-se els peus, encara que Migue el va creuar molt bé.

Paco i jo es vam banyar prou, així que una vegada a l'aldea de Margudgued vam fer un parèntesi a la ruta per buscar una tenda o mercadet on poder comprar uns calcetins. Allí no hi havia res, així que ens dirigim a un poble que hi ha al costat, Boltaña. Totes les tendes tancades, ens dirigim a un supermercat que hi ha per la carretera i allí no tenen roba. A continuació amb els peus gelats anem a una gasolinera on vam poder secar un poc els calcetins i les sabates al secador de mans.

Reiniciem ruta i podem fer esta foto.... País de llops.

Després d'una breu pujada per agsfalt entrem al Barranc de Sieste.... Hi ha que creuar el riu de nou!!!! PUTADON DEL 15!!!! Com a conseqüència es tornem a banyar els peus. Una hora buscant una tenda i secant-se els calcetins i les sabates a la gasolinera per a res. I tornem a creuar una altra vegada el riu i una altra i una altra.... No se quantes vegades seguides en poc mes de cent metres al menys 5 voltes.

De sobte comença una foooooooooooooorta pujada, a meitat pujada parem per a reagrupar-nos i aprofite per a canviar-me el paper que m'havia posat entre el peu i el calcetí, en eixe moment canviem de company de ruta..... ens deixa la boira i ve el sol que ens deixa vorer els paisatges.

Després de la pujada el camí es mes ciclable i al poc comença una senda... i QUINA SENDA!!!!

I QUINES VISTES!!!

Continuem pujant per la senda... auuuuuuuuuuuuuu!!!!!! diu el llop.

Quant veiem que anàvem intercalant alguna baixada amb les pujades es posem les protes. Arribem a un encreuament... pensem que era per a fer la variant, així que continuem pujant... però era part de la ruta i es perdem passar pel poble abandonat de Morcat i una bona baixada.
Estàvem pujant prou i ja eren quasi les 12'00, així que parem a esmorzar en meitat de la senda amb unes vistes espectaculars dels Pirineus nevats.

Després de l'àgape continuem baixant.... Auuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! diu el llop quina baixada mes wapa.

Arribem al poble de Guaso i després d'una breu pujada, una altra baixada per senda.... Auuuuuuuuuuu!!!!! diu el llop... quina canya... anem baixant per la senda en compañía d'un riuet.... Que divertit!!!

Ja estem prop d'Aínsa però encara fem una altra baixadeta curta. Arribem al poble amb cares de satisfacció, d'haver-ho passat bé, d'haver circulat per uns paratges espectaculars i per unes sendes molt ben conservades..... repetisc.... Sendes ben conservades.... "meseoye????" i amb unes vistes d'infart.
Una vegada a Aínsa anem a la gasolinera i li peguem una rentada a les bicis que tenen un poc de fang jejejejejejeje

A continuació anem a la plaça del poble per a fer-se una foto.

Els meus companys tenen allí l'hotel però jo tinc que tornar a Banastón que està a 2 km però amb una forta pujada. Arribe quasi a les 14'00, un poc mes tard del previst i es quan em done conter de que no hem fet la ruta completa... però si ha estat de puta mare!!!!! I sense ver la variant canyera!!!!!!
La ruta es pot descriure alfabèticament com Al·lucinant, Bestial, Collonuda, Divertida, Espectacular, Flipant......
El perfil de la ruta.


Dutxeta, dinar.... I vorer Aínsa amb una visita guiada teatralitzada.... Flipant!!!! Sobretot per als xiquets.... Bé... vaaaaaaaaaaaal.... Per als majors també.



Ací totes les fotos.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada