30/4/12

Beneixama - Font Gamellons- Alt 3 Pinets

 Hui ruta amb la bici per Beneixama, track cortesia de Rubén. Per tant abans de començar amb el relat donar-li les gràcies a Rubén per passar-me este FABULÓS track.

Arribant a Beneixama feia frescor, al cotxe em marcaba 4ºC, estava un poc tapat el cel i la primera part de la ruta discorria per dins d'este barranc, la tònica era humetat al piso i a les herbes, algun ullet de sol entre les muntanyes, però sobretot verd... molt de verd.

El barranc anava en un lleu ascens, de sobte deixa el camí per anar per la Senda del Madronyal, amb el seu pou. 

Una vegada dalt, es veia una vista del barranc pel que habia pujat i Beneixama al fons.

Tot seguit he arribat a l'Alberg de Rita i de seguida la primera baixada.

Era per la Senda de la Mollonera i després d'algun pas complicadet....

Ha vingut una senda de baixada mooooolt xula en la que he disfrutat molt engorrinant-me pel fang que hi havia.

Quasi sense donar-me conter apareix un desviament a l'esquerra, no se si quedaria molta baixada però ara puje un poc per arribar a la Font de la Duenya.

Puje un poc mes i arribe a una pista i un poc mes amunt un desviament per a començar a baixar pel Fontipark..... massa tècnic per a mi, a continuació una altra senda com la d'abans mooooolt divertida. Al final d'ella arribe a una Arcada i continue pujant.

De sobte una senda per la que hi ha que ser funambulista per a poder passar.

I mes senda.... que passa???? que ací tot son sendes????

Que bé que estava passant-ho... després d'haber disfrutat dels pirineus açò no es queda arrere. Arribe a una font que no se com es diu, però en la que he aprofitat per esmorzar.

Deprés d'un poc mes de.... senda... com no... arribe a la Font de Gamellons, no he parat ni per a fer una foto, on si que he parat ha sigut a esta senda per fer una foto de la Senda del Toll Vell i de la Casa dels Enginyers.

Continue pujant, hi ha trams ciclables alternats amb altres d'espentar, però molt bonica.

Arribe dalt i em proteccione per a baixar, es curta i em trobe amb un biker amb el que estic xarrant una mica i em diu que no queda molt per arribar a l'Alt dels 3 Pinets. Però.... evidentment... es per que este xic no coneix a Rubén.... una altra senda de pujada... waaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu

Una vegada dalt, arribe a una casa de caçadors i per una pista arribe ja fins el sostre de la ruta, l'Alt dels 3 Pinets, on hi han unes vistes que flipes. Inclus hi ha una foto a un panell on indica tots els cims que es veuen.... Benicadell, Montcabrer, Maigmó.... Espectacular!!!!

També hi ha una torre de vigilancia que encara te millors vistes.

Ací he pegat un mos i he començat a baixar..... wwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuu....

Que pasote de baixada.... m'ha recordat a la baixada de Planillé d'Ainsa.... quina canyaaaaaaaaaaaaaaa.
El perfil de la ruta.


Ha sigut un pasote de ruta.... orgasmica... mama caca!!!! sendes sendes i mes sendes.... de pujada de baixada, al endret, al revés.... waaaaaaaaaaaaaauuuuuuuu. COM M'AGRADA L'MTB!!!!!!!!!!!!!! 

Ací un xicotet video resum de la ruta.;)




1 comentari:

  1. A banda de fer cròniques podries també penjar els tracks, aixina els que et seguim podem clavar-nos al gps i gaudir també de les rutes que fas. Vinga crack!

    ResponElimina