4/12/11

Senda Enginyers

Hui nova ruta amb la bici. He anat a vorer la gent de l'Olleria quina volta anava a fer, quan he arribat només en hi havien dos, però, ha començat a arribar gent i al final hem eixit 11 bikers. La ruta no fa falta que diga quina es..... era de caixó quina anàvem a fer... Enginyers.

Com era d'esperar anàvem a un ritme prou viu i he anat regulant per a no fondre'm. Quan estàvem pel Circuit d'Albaida ja no anava l'ultim.... bé... tindre companyia al furgó de cola.

Dalt de la Font del Patge he vist una torre de la linea d'alta tensió que estan construint a pesar de l'oposició de la gent.

Una volta dalt a l'Alt del Torrater ja hem anat per la Senda dels Enginyers, el que no se es per que no la hem fet des del principi.

Una volta baix al Cementiri d'Ontinyent reagrupament i cap al bar a esmorzar que ja son quasi les 11'00. Hem anat al Tirador que ens deixen tancar les bicis al magatzem. L'entrepà no està gens mal·lament.


I el preu encara està millor, només 4'50€.... i el bar ple. S'hauran d'ensenyar els que tenen preus cars i el bar buit.

Una volta hem eixit, ens hem dirigit cap a la via de servei que va pel costat de l'autovia i cap al poble. La veritat es que no es una ruta que m'agrade massa, de 50 km que hem fet, mes de 30 son per aggggsfalt. La típica rallymanada que només val per agarrar un poc de fons, menys mal que les bicis estaven tancades, el bocata bo i el preu superbarat.

El perfil de la ruta.

2 comentaris:

  1. Hola,
    sí, com dius, la línia s'està construint tot i l'oposició de la gent...

    Hi ha un concurs de fotografia sobre aquesta temàtica. Post trobar les bases a http://crematsensefils.blogspot.com. Si t'apeteix, fes una bona foto i envia'ns-la.

    Salut

    ResponElimina
  2. Gràcies Un... li pegue una miradeta.;)

    ResponElimina