6/11/11

Gran Premi Xest 2011. Diumenge.

Hui el GRAN DIA. Ultima prova del Mundial, en cas de que Zarco guanyara la prova Nico podia ser fins el 11, si el francès no guanyava ja era campió.

Com estos dies, només alçar-se.... a la finestra per vorer si plou. Prepare totes les coses i a per la moto. Vaig a la gasolinera del port i estic 10 minuts esperant a la gent i movem. De seguida s'han posat a 160 i jo he tallat i a la marxeta de 120 he arribat abans que els altres.... igual que la llebre i la tortuga. L'any que ve no estic 10 minuts gelant-me per a després anar a soles.

A meitat camí s'ha posat a xispejar, així que he parat per a posar-me el xubasquer. Quan he arribat a l'A3 ja estaven els cotxes parats, impressionant la cola. Però amb la moto per la vorera d'emergència he arribat al pàrquing quasi sense tocar el peu a terra. He anat directe a la grada i a esmorzar mentre veia el warm-up de MotoGP.

Tot seguit li han fet l'homenatge a Simoncelli, primer han eixit tots els pilots de les tres categories a pegar una volta al circuit, la moto de Simoncelli la duia ni mes ni menys que Kevin Schwants i després uns xicotets focs artificials, amb un gran cartell de Simoncelli.

Izasqun Ruiz la comentarista de TVE ha estat davant de nosaltres, però com no estava Najas no ha entrevistat a ningú.

Abans de la carrera de 125cc també ha passat una esquadra de cristians.

I tot seguit l'ultima carrera de la historia de 125cc. Ha començat amb Zarco per davant de Nico, però a la 4ª volta Zarco ha caigut i automàticament Nico Terol s'ha convertit en Campió del Mon.... L'ULTIM CAMPIO DEL MON DE 125cc.

Però encara no s'havia acabat la carrera, Nico ha remuntat, ha arribat a posar-se primer i ha estat lluitant per la victòria. Al final no ha pogut guanyar la prova i ha sigut Viñales el guanyador flanquejat per Nico i Faubel... TRIPLET!!!!!

Ací està l'enllaç al vídeo de la celebració que ha fet Nico.



Tot seguit s'ha disputat la carrera de Moto2, al no córrer Marquez la veritat es que no tenia emoció.... i mes encara quan Bradl ha caigut i podria haver lluitat pel Mundial. Afortunadament la única xica del mundial, Elena Rosell, li ha donat emoció fent bons avançaments.

A continuació s'ha disputat la ultima carrera de 800cc de MotoGP. A la primera curva ha hagut una caiguda múltiple que li ha restat emoció i Stoner s'ha escapat arribant a dur 12 segons de avantatge.... però fins que no cau la bandera a quadres no s'acaba la carrera i Spies ha remuntat i ha passat a Stoner que finalment ha guanyat la carrera. Sense dubte el millor pilot de l'era 800 amb moltes victories i dos Mundials.

En este cas la traca de final de carrera l'ha pres Capirossi que duia el dorsal 58 de Simoncelli i que es retirava amb 3 Mundials al pot.

Ja amb tot el peix venut i com estava xispejant he optat per plegar trastos i anar-me'n, he eixit molt be i a les 16'00 hores ja estava a casa dutxant-me.

3 comentaris:

  1. Je,je xé que bo el Rafaelo vestit en una barreja de saraguell i capità moro o cristià??.Rafel aquest és de Carcaixent i ens coneixem de fa anys,fins aviat ;-)

    ResponElimina
  2. Molt bona la crònica Rafel , impressionant les fotos , ... i només un comentari : tu a l´any que ve a passar fred en la gasolinera esperant-me a mi per anar junts al nostre circuit !!!!! ... jejeje , ...

    Edu R1200GS

    ResponElimina
  3. Andreu... a vorer si ens presentes.;)

    Edu... si es a "TU".. si.;)

    ResponElimina