22/10/11

Volta Ciclista Fira de l'Olleria

Hui es celebrava a l'Olleria la Volta de la Fira Memorial Rafael Ferri "Mauro". Un company del Club Ciclista que va ser atropellat per un cotxe a la recta costera amunt de tres carrils que hi ha anant d'Aielo cap a Ontinyent i on va perdre la vida.

Es tracta d'una volta per carretera des de l'Olleria fins Benigànim, esmorzar a un bar i tornar, en total son 36 km, massa per a als xiquets. Ja que es per agggsfalt jo no aniria, però el meu fill te molta il·lusió per anar.

Hem tingut que matinar una mica per a que el xiquet es fera un poc de desdejuni i cap al Parc Beat ferreres on estava l'eixida. Pareix que siga un poc car, però tenint en conter que els xiquets no paguen i que es fa una corona per a dur-li-la a Mauro.... pues es baratiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisim.

Ací està amb un amiguet i en falta un altre.

Hem anat a una marxeta molt tranquil·la fins arribar a Benigànim on ja tenien al bar quasi tots els entrepans preparats.

I abans d'eixir la foto de rigor de tot el grup (a vorer si la puc tindre prompte) i una altra que ens hem fet nosaltres quatre.

La tornada es cap amunt la major part del temps i per als xiquets es fa molt "costera amunt" mai millor dit, i mes encara l'entrada al poble que ha sigut molt ràpida i tenia que espentar-lo per a no quedar-se arrere. A la fi s'han portat tots els xiquets com uns autèntics campions.

Una volta al poble, hem anat al bar per a fer-se un refresquet i dessuar una mica. El perfil de la volta.

2 comentaris: