24/9/11

IX Volta a peu Llutxent

Hui s'ha disputat l'octava prova del Circuit de la Vall d'Albaida a Llutxent on feien la novena edició. Per a mi es la sèptima prova que dispute del circuit.

El circuit de hui es el mateix de l'any passat per tant ja coneixia la seua duresa, he fet el mateix que vaig fer l'any passat, encara que no tinc el mateix ritme he intentat que no s'escaparen molt altres membres del club i anar veient-los durant la carrera. Així poc a poc hem anat fent quilòmetres fins que al km4 ha començat la pujada cap al Monestir on estava el km 5 i l'avituallament, a partir d'eixe moment he anat incrementant el ritme i ..... ha començat el Rock'n'roll.... del km 5 al 6 he tardat 4'33, del 6 al 7 4'24, del 7 al 8 4'13 i del 8 al 9.... 3'57!!!!!!!! WWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUU.... QUIN FESTIVAAAAAAAAAAAAAAL!!!!!

En eixe moment ha passat una cosa que no he vist mai..... faltant 50 metres per arribar a meta un corredor que anava davant de mi I que anava a avançar ha començat a tambalejar-se i en el moment que el passava ha caigut a terra i tengut que esquivar-lo perquè em caia damunt.... m'he girat i l'he vist a terra.... quan he entrat a meta he preguntat a un xic de l'olleria que acabava d'entrar darrere de mi i m'ha dit que no ha vist res... per tant s'ha alçat o se'l han endut ràpidament.... espere que no siga greu.


Al final el temps que he fet no es millor que el de l'any passat.... com era d'esperar... però el fet de que els últims quilòmetres he anat cada volta mes rapit em dona molt bones sensacions.... açò m'agrada.

5 comentaris:

  1. yeeeeeeeee, si jo caiguera en la bici, tambe en botaves i seguies,o paraves??? jejejeje eu dic per saber-ho

    ResponElimina
  2. Homeeeeeeeeeeeeeeeee.... quina pregunta mes tonta que fas.... continuava persupostissim jajajaja

    Ja li vaig preguntar a un xic i no va vorer res.;)

    ResponElimina
  3. un poquet mamonet eres jejejeje
    tens que anar organitzant ja la ruteta per el montcabrer eh!!!!

    ResponElimina
  4. No si te'ls carregaras a tots per voler seguir-te amb el teu sprint infernal,je...per cert no dius res en concret del temps que has fet al final...je secret?.o no vols que jo m'assabente... ;-)

    ResponElimina
  5. Ramón.... a l'altra no preguntes jajajajajaj

    Andreu.... 44'10... a 4'51 jejejeje els primers 5 km vaig anar prou tranquil.;)

    ResponElimina