22/8/11

Serra Mariola

Hui ruta amb bici. Després de l'esglai del dissabte que millor ruta que fer una per la "pàtria chica" i estar per la Serra Mariola.

He quedat amb "el guaje" Iván a la rodona de l'Olleria i quan arribe ja estava ell allí.... amb la Guàrdia Civil i tot.... sense parar li he indicat que em seguira, no siga que pare i diguen alguna cosa.

Arribem al poble i després de deixar el cotxe al taller per a que canviaren l'oli emprenem la marxa. Anem pel polígon cap a l'ermita de Sant Antoni de dalt i per la Font del Rotglar cap amunt. Una volta dalt anem baixant cap a la Font de la Malladeta, no sense reparar una punxada abans.
Ací estem Iván i jo a la font.

Una volta baix i pel Molí de Blanes cap al Naixement del Riu Vinalopó.

Després hem fet la sendeta cap al Port, estava agradant-li la ruta al guaje, encara mes quan hem passat per la Senda dels Cavalls on ens han caigut unes gotes que ens han vingut molt be per a refrescar-nos.

Pel Camping hem arribat a la Font de Mariola on hem pegat un mosset i ens hem distragut una mica amb un esquirol.


Després de recuperar unes poques forces hem continuat la marxa, esta volta, tornant cap arrere en direcció a "les trialeres", he decidit baixar per la de La Sarsa que es mes senzilla.

Una volta per la via com li han agradat les vistes del poble a Iván hem anat a pegar una volta, pujada a l'església, baixada fins ca els meus pares on ens hem fet una cervesa, i després per la Cava de Sant Blai a la Plaça de l'Ajuntament on he fet una xarradeta amb Blai i Manolo i després a pel cotxe i cap a casa que ja eren les 14'00 hores.

Una bona ruta sense moltes complicacions per a anar refent-se de l'altre dia i acomiadar-se ja que prompte torna Iván a casa.

El perfil de la ruta.

3 comentaris:

  1. bona volta, ara quant no faça tanta calor podriem anar al montcabrer o esta volta tambe.
    el teu correu ja el vaig vore tart i ja no vaig poder anar.

    ResponElimina
  2. pensava que el dissabte t'habia dit que vingueres.

    Quan vullgues anar per allí t'acompanye sense problemes.

    ResponElimina
  3. no en vas dir el dia exacte, jo estaba en que era dimarts, pero el diumenge ja vaig vore el correu a les 24h i ja era un poc tart ja que tenia algunes coses que fer.

    ResponElimina