31/5/11

Si fa no fa

Hui nova volta amb la bici. Mentre tornava a casa de la feina feia solet, però quasi a les 19'00 hores que vinc a eixir ja no en feia gens, de fet, hi havien prou núvols.

La intenció era anar cap a l'Alt del Campello i baixar pel camí. He anat per darrere de casa i he vist un pebràs d'eixos que potser només son venenosos una volta...

Després pel Camí de Cairent cap a Aielo i a pujar el port, els núvols que tenia damunt eren molt negres i quan duia un terç ha començat a xispejar. He continuat pujant però anava agarrant-se, així que quan he arribat a la meitat m'he desviat pel camí que volia tornar. A la Casa del Maset era on mes plovia, es sentia molt de soroll al caure l'aigua a les fulles dels arbres.

Quan he arribat a Aielo ja no plovia, hauré fet uns 8 km xispejant. Pel Camí de Cairent, he passat pel costat d'un bancal d'albercocs. Al anar ja havia vist que hi havia un montonet a la vora del camí i com al tornar encara estaven, m'he posat a les butxaques del maillot els que m'han cabut.
La veritat es que notava molt de pes així que quan he arribat a casa els he pesat.... per curiositat...


Al final no he pogut fer la volta que tenia pensada i la he tingut que retallar, però com la tornada la he fet rapideta per la pluja tampoc està tan mal.

El perfil de la ruta.

3 comentaris:

  1. che!!!!!!!! eixe pebras es bo!!! pero pa matarse.
    bona eixideta aixi promte faren un esmorsar

    ResponElimina
  2. No se si es podria menjar, però en hi havien dos i ben grans... haguera eixit un bon sopar.;)

    ResponElimina
  3. Ja,ja,Rafel ara que llig açò,que collons tens mira que dur-te els albercocs en la butxaca,jo quan vaig corrent per ací agarre taronges,però no me les pose en la butxaca,ja,ja.... ;-)

    ResponElimina