13/5/11

Curs DH La Fenasosa. Diumenge.

Diumenge em vaig alçar a la mateixa hora que el dia anterior, em vaig prendre un efferalgan i un altre a la butxaca per a dinar.

Arribava mes o menys a la mateixa hora, solament que ja feia solet, res a vore amb el dissabte.


A esmorzar en companyia dels demés. Comentaris variats sobre la festa d'anit jajajajajajaja.

El primer que faig es canviar els pedals, Chus em va dir que em deixava uns seus de plataforma i unes sabates sense cales per a que provara aixina per vore si anava millor.

Carreguem les bicis al remolc i anem, com no, a fer la Bamby. La primera baixada em note una mica estrany.... les següents OK.

Després baixem per la DH1, es una baixada molt completa amb pedres, bots, roques, peralts, passarel·les, molta pendent, poca pendent.... de tot!!!!!
I com no, el famós "Caragol". A mi esta baixada va ser la que mes em va agradar.

Vam parar a un lloc amb molta pendent i roques, i mentre ens explicava la traçada, va baixar una quadrilla i el que anava l'últim no ho va baixar.... i després li tirem nosaltres i jo ho baixe... QUE CANYA!!!! Continuem baixant i parant varies voltes per a explicar-nos com es passaven determinades zones.

Després del Caragol, arribem a una zona amb poca pendent, anàvem serpentejant entre els arbres... molt divertida.


La fem una altra volta seguida sense parar.... WAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUU!!!!!

Tornem a baixar per la Bamby o pel Wood-park, segons les preferències de cadascú, jo per la Bamby i a dinar.

Primer l'aperitiu... una cosa molt rara amb cigrons triturats però molt bona.

Ara a dinar, de primer amanida com ahir i de segon a triar entre fideus i potatge de cigrons. Hi ha qui va provar els dos.

Per la vesprada fem la DH7, prou tècnica i la que mes puja a la serra ja que arribem a una creu. La primera volta que la baixem, Chus va parant per a explicar-nos coses, a la segona sense parar.

després fem la DH8, però esta volta des de dalt de tot.... molt mes divertida. este video està gravat des de la meitat, i es va moure tant la càmera que quasi la perd.


Arribem a la casa cansats, lleve els pedals i li torne a Chus les sabates també. Ara toca una bona dutxa i despedir-se de la gent.

Per a mi, el curs ha sigut molt divertit, també he aprés coses i he guanyat en seguretat, que en definitiva, es guanyar en diversió. estic molt content del resultat i estic desitjant agarrar la bici per a fer alguna trialera.

També va ser molt agradable la gent que em vaig trobar allí: els companys, monitors, propietaris i resta d'usuaris del bikepark.

Sense dubte.... repetiré.

4 comentaris:

  1. Qué guapo, Rafa, es nota que ho vas disfrutar molt !!!! Quina enveja, tio !!!

    Això sí, per a la próxima t'has de dur la farmacia sensera !!!

    ResponElimina
  2. Es curiós.... quan estava damunt la bici apenes ho notava... era al baixar d'ella....

    ResponElimina
  3. Rafel vés-te amb compte amb tant de cigró que tenen dolentes conseqüències,je,je ho dic perquè jo vaig dinar puxero i en Massamagrell em van jugar una mala passada allá per el km 10 que mal de panxa,ja saps....au ens veem en Almansa,un saludet.

    ResponElimina
  4. Nooooooooo.... jo vaig menjar fideus jajajajajajaja.

    A Almansa no vaig... encara no estic bé del peu ni del genoll.... l'any que ve serà.;)

    ResponElimina