1/4/11

Ruteta primaverenca.

Hui he fet la primera ruta com deu mana per a provar la tija i ha respost de primera. Ha sigut una ruta curta i sense dificultat per a anar agarrant la forma.

Primer he pujat per La Gaveta cap al Port de l'Olleria i he baixat direcció Novetlé i Xativa pel Camí La Bola, un poc de la pujadeta del Castell.

I per la Senda a Buscar la Cova Negra. Hui estava d'estrena de l'equipatge del Freeambres.

Paradeta al Mirador de la Cova Negra per a vore les Arcades d'Alboi al fons.

Volia vore el que m'havia dit Ramón que havien reparat de la senda, la primera sorpresa es que han netejat este tros i ara es veu lo fondo que es.

Després les reparacions de les solsides.

I esta ja no m'ha agradat, baixar es pot baixar bé, però pujar no. Evidentment no han tingut en conter que per ací passen tantes bicis com gent a peu.

Una volta a l'assut de Bellús he vist a uns "penjats".

Curiós missatge.

Després he pujat pel Salido, per ací ja duia 30 km i em costava pujar, al final ho he aconseguit però pensava que no podria, ja que després d'un mes de parada estic fluix.
El perfil de la ruta.

5 comentaris:

  1. rafa, esas fotos me suenan de la topabajo que hicimos no?.

    cesar.

    ResponElimina
  2. QUE TAL,HAS VIST LES REPARACIONS.... LA VERITAT ES QUE EN ELS ESCALONS NO HAN PENSAT AMB NOSALTRES.Y EL TRAM DEL PONTET ARA SI ES VEU EL FONS EH! VAYA TELA,PER CAURE AHI.

    ResponElimina
  3. Cesar... si, un tramo si que coincide.;)

    Ramón.... les reparacions de les solsides si que les veig bé, la neteja de brossa per a ampliar un poc la senda també, els escalons no. Aixó qui està reparant-ho??? es l'ajuntament de xàtiva???

    ResponElimina
  4. LA VERITAT QUE YA FEIA FALTA UNS ARREGLETS,AUNQUE ELS ESCALONS TINC MANIA QUE ELS LLEVARAMA POC A POC. AIXO SE ENCARREGA L'AJUNTAMENT DE XATIVA A CARREC DE LES ESCOLES TALLER.

    ResponElimina