20/2/11

Dia del Judici Final

Dia del Judici Final

Ahir a la Casa de la Cultura d'Alcudia de Crespins, es van fer entrega els premis des 2n Concurs de Blogs de les Comarques Centrals del País Valencià.

Vam anar tota la família per a passar una bona estona i així va ser.

La cerimònia va començar amb una mica de retràs, van anar alternant les actuacions musicals amb el bon humor dels presentadors i col·laboradors i l'entrega dels premis als guardonats.

A pesar de lo bé que estava passant-ho i de la gran quantitat de risses, quan va arribar el moment de l'entrega al guanyador de les Activitats fisicoesportíves, em vaig posar nerviós. El vore el nom del meu blog a la pantalla va ser molt emocionant..... i ja quan van dir el guanyador.... em vaig quedar parat.... jo?????.... la meua dona.... si ves.. corre!!!! No pensava que poguera guanyar perquè hi havien molts i bons blocs i a mes este el faig jo soles i no es de ninguna penya o equip que sempre tenen mes participants i mes aportacions.

Quan vaig pujar a l'escenari, no sabia que dir.... els altres premiats havien parlat poc però amb molta tranquil·litat, però jo estava molt nerviós i no sabia que dir... i damunt la llum dels focus.... jajajajaja


Van continuar donant els premis als altres guardonats i l'acte va continuar amb l'actuació de Pep Gimeno "El botifarra". No l'havia vist mai, encara que si que m'havien parlat molt bé d'ell. I la veritat es que em va agradar molt la seua actuació.

Per a finalitzar l'acte, es va servir unes coques i un poc de mistela, m'haguera agradat estar una estona mes per allí i poder parlar amb la gent (que per cert.... l'auditori estava ple), però les xiquetes ja duien un parell d'hores allí i estaven començant a posar-se embafadores així que se'n vam anar.

Una vesprada molt agradable, amb molt bon humor, moltes risses i diversió, i com no, la sorpresa de ser guanyador.

Molticimes gràcies a tots i totes.;)

Crónica dels Organitzadors amb fotos i el llistat dels guanyadors, que no havia posat jo perquè no volia enganyar-me en algú.

8 comentaris:

  1. Moltes felicitats Rafel, ara a contiuar amb esta tasca de mantindrens informats sobre com "perds el temps".
    Un abraç

    ResponElimina
  2. Gràcies Jose.... i tu que m'acompanyes moltes voltes jejejejejeje

    ResponElimina
  3. Rafa eres un verdader Crack. Enhorabona

    B.Vicedo

    ResponElimina
  4. yeeeee,estic viu. felicitats primer que res. estic fent per eixir,pero per força major no he eixit encara,asunts familiars y metges per a mi. el dia 6 estara mal eixir.esta propera semana fare ya de eixir y recuperar el temps perdut en este mes.un saludet Rafa y espere quedar promte amb tu y fer una ruteta guapa.

    ResponElimina
  5. M'alegre de que estigues viu. Recupera't bé i ja parlem.;)

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats Rafa!!! eres una màquina!!! a continuar així, m'alegre molt!! un bes.

    ResponElimina
  7. Gràcies Empar. Per cert.... eres la primera dona que escriu per ací;)

    ResponElimina