5/2/11

Desafiament de les 7 trialeres

Desafiament de les 7 trialeres.

Fins avui, el millor dia de mtb que havia fet, era el de la Bikerent que vaig organitzar jo. Però a partir de hui, este va a ser el millor dia de mtb que he fet.

Després del soparot d'anit a Bocairent, em vaig gitar prou tard, així que hui m'he posat el despertador una mica just de temps per a poder dormir un poc mes.

He arribat al lloc d'eixida a les 8'00 en punt, ja hi havia prou de gent, així que he anat a fer les salutacions de rigor, els cuquets, els colineros, els de gilet.... Jordi, l'organitzador del Magne Event, estava cobrant 15€ que incloïa l'esmorzar els remuntes i les sorpreses... segur que ha perdut diners!!!!

Es dona l'eixida i comencem amb una lleu pujadeta per a anar escalfant i al poc de temps.... a posar-se les protes que ja està ací la Trialera d'Eriki.


Molt xula la baixada, sense llevar-se les protes fem uns poc km i arribem a la segona, la Trialera del Volcà, està mes fàcil. Fem un reagrupament i ens encaminem cap l'avituallament on estan els camions per a fer l'enllaç.





Després d'uns 7 km cap amunt que ens hagueren retardat molt, arribem a una altra trialera. Esta volta si que si... la Trialera de Les abelles, prou fàcil fins que arribem ací..... mama caca.



Una volta baix, ja ens dirigim cap al bar per a esmorzar, son ja les 11'30 quan arribem.

I ací ha vingut el millor del dia, l'striptease d'Eriki.... un vídeo val mes que mil paraules.






Ademés Jordi ens ha sorprés amb uns regals, camisetes d'endur i unes protes com les meues.


Eixim d'esmorzar, encara no son les 13'00 hores, a pesar de que ja es tard, no ho es tant com jo pensava que es feria. Així que anem al pròxim enllaç, on tornem a carregar les bicis als camions.


Ara toca la 4ª trialera que es diu Corredors, a pesar de que també tenia un tram molt molt tècnic es la que mes m'ha agradat i he disfrutat molt en ella. Quan hem arribat baix ja eren les 14'00 hores i ja era clarament tard. Encara quedava mes d'una hora per a fer les altres tres trialeres i com hi havia un grup que se'n tornava ja, he anat amb ells. Hem arribat als cotxes i a carregar trastos i cap a casa. He arribat a les 15'30, menys mal que havies esmorzat tard.

Un 10 de ruta i un 100 d'organització. Ha sigut un dia espectacular, feia molt bona temperatura, la ruta perfecta (a pesar de que no la he fet completa) i amb una companyia de luxe. Un plaer tornar a rodar amb vells coneguts, conèixer mes gent i el millor de tot coincidir pedalejant en gent que coneixia però que encara no ho havia fet.

El perfil de la ruta.

5 comentaris: