15/2/11

2n Concurs de Blogs de les Comarques Centrals del PV.

2n Concurs de Blogs de les Comarques Centrals del PV.

El proper dissabte dia 19 a les 18'00 hores es celebra a la Casa de la Cultura d'Alcudia de Crespins l'entrega dels Premis Goya de L'Acadèmia..... estoooooo.... vull dir.... del 2n Concurs de Blogs de les Comarques Centrals del PV.



Estic com a finalista a la categoria d'Activitats fisicoesportives, a la primera fase vaig ser el mes votat i ara un jurat format pels guanyadors de l'any passat triarà els guanyadors d'aquesta segona edició.

Ací teniu l'enllaç.



L'assistència es lliure i gratuïta.;)

5 comentaris:

  1. Com no disposem de la teua adreça de correu, servisca este comentari per informa-te que el teu bloc és un dels finalistes dels 2ns Premis blocs de les Comarques Centrals del PV i ens agradaria que assistires a la cerimònia de lliurament dels premis que se celebrarà el proper dissabte, 19 de febrer, a les 18h. a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia de Crespins. En este enllaç (http://elpenjoll.blogspot.com/2011/02/dia-del-judici-final-dels-2ns-premis.html) tens més información sobre l’esdeveniment. També et preguem que ens envies un correu electrònic a elpenjoll@gmail.com confirmant-nos l’assistència o no a este acte. Si tens algun dubte, suggeriment o consulta, fes-nos-la saber.

    Salutacions,

    El Penjoll
    http://elpenjoll.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Gràcies.;)

    Per supost que assistiré.;)

    ResponElimina
  3. Molta sort, Rafa !!!! No t'oblides de nosaltres quan sigues famòs.

    ResponElimina
  4. No crec que guanye.... però almenys estic ahí.;)

    ResponElimina