23/1/11

Mes investiganda per Quatretonda.

Mes investiganda per Quatretonda.

La ruta de hui ha tingut de tot... gel, fred, sendes, muntanya.... i neu.
Volia anar a Quatretonda ja que al Google havia vist que de la meua ruta a la de Rubén hi havia una sendeta que les podia unir per a fer la trialera sense tindre que pegar tanta volta, així que he anat a buscar-la.

He eixit a les 8'00 del matí i no he vist ni als del club ciclista ni als d'atletisme.... es que feia molt de fred.

M'he encaminat cap a Quatretonda, pel Pantà de Bellús hi havia tot un espectacle.... una imatge val mes que mil paraules.

Este no tenia pinta de passar molt de fred, perquè no es movia gens.

Objectiu... baixar per ací.

Una volta a Quatretonda, he pujat per La Trialera de l'anglés i per ací cau una cosa rara del cel.... aigua no es... pareix neu. Poca cosa. Continue pujant cap a L'Avenc.




Que cosa mes rara... no puc beure.... tenia el bidó GRANISSAT!!!!!!!

La senda es molt xula, però hi ha tossos que no puc pedalejar, el peu no em fa mal però tinc por d'apollar malament en terra així que faig alguns trossos caminat.


A partir d'ací es on tenia que estar la senda per a empalmar els dos tracks, la que jo pensava que seria estava molt avant, així que he continuat esperant vore una altra, al final n'he trobat una, però ja casi a Pinet, eixa m'ha dut a Ca el Tio Honorio. Si anava buscant la trialera es feria molt tard, així que he tornat per la Cava de la Falaguera a buscar el Barranc de l'aigua.
Per ací comença a nevar de nou, i cada volta mes fort..... que xulo.

No ha arribat a quallar, estava fent-se molt tard així que quan he arribat a Quatretonda li he cridat a la dona per a que anara a Benigànim a arreplegar-me. Quan he arribat ja estava esperant-me, eren les 13'00 hores. Al final no he trobat la senda per unir els dos tracks encara que si que he vist una senda.... tindré que tornar un altre dia a vore si tinc mes sort.

El perfil de la ruta.

3 comentaris:

  1. Rafa, molt guay lo del video, Una idea, a la pròxima podries comentar el video. Per exemple, estic en tal lloc, són les 9 i està començant a borrasquejar. Li donaria un toc documental que li aniria molt bé. A continuar!

    ResponElimina
  2. Molt be Blai... bona idea, gràcies.;)

    ResponElimina
  3. Per cert... el video està gravat al Barranc de l'aigua, a la Serra del Buixcarró entre Quatretonda i Pinet sobre les 12'00 hores.;)

    ResponElimina