21/11/10

XVI Mitja Marató de Gandia

Hui he anat a Gandia a fer la Mitja Marató.
Havíem quedat la gent del Club d'atletisme a les 8'30, eren 27 inscrits.

Hem arribat prompte i ja hi havia prou gent i hem aparcat on hem pogut, jo no estava massa lluny però he agarrat la borsa per a deixar-la al guardarropia després d'arreplegar els dorsals. He calfat un poc i de seguida a col·locar-se per a l'eixida.
El meu objectiu personal era millorar el temps de l'any passat d'1'44'49 que no vaig anar a disputar a tope i després... millorar la meua millor crono que tenia a la Mitja d'Almansa amb 1'42'24 i baixar d'1'40. Feia un poc d'aire i comentàvem que ja teníem excusa jajajajajaja.

Jo he eixit a la marxeta, sorprenentment no ha hagut massa tapons i quan he arribat al km 3 anava per baix de 5'00, per la qual cosa he afluixat un poc. Pel km 7'5 hi havia un punt de control, jo he passat el 1.122 amb un temps de 37'57 i ja he començat a incrementar el ritme de nou.

Pel km 9 m'han passat Alfredo i Mauro i m'he enganxat a roda d'ells, notava que anava ja forçant però volia aguantar al màxim darrere d'ells perquè anàvem adelantant a molta gent. Quan anàvem pel km 16 he afluixat perquè notava ja una mica d'esgotament, de totes maneres no perdia a Mauro de vista.
Pel km 18 he mirat el temps i anava molt justet, no aconseguiria fer el temps que volia aixina que he incrementat el ritme de nou, ja em feien mal els bessons, però anava adelantant a molta gent i les bandes de música i els altaveus amb música em donaven moral per a seguir al mateix ritme i no afluixar.
Pel km 20 he mirat el temps que duia, 1'34..... si continuava aixina si que aconseguiria baixar d'1'40, però el bessó de la cama dreta em feia molt de mal. He tornat a aminorar un poc i a l'entrada de la pista he apretat a tope.
Al final he entrat amb un temps d'1'39'16........... PROVA SUPERADA!!!!!!!!!!!!! He millorat mes de 5 minuts respecte de l'any passat, 3 minuts del temps d'Almansa.... i he baixat d'1'40.
En quan a posicions, he entrat el 843 de la General, amb 2.364 inscrits. El 201 de Veterans A de 455 que han acabat la prova, eixint-me el km a 4'42.

Estic molt content encara que he patit molt per l'aire, si no haguera bufat tant podria haver fet millor marca, no crec que puga millorar el temps de hui en un altra marxa..... però a Albacete ho intentaré.

6 comentaris:

  1. Felicitats Rafel!- Jo ahir vaig anar al montcabrer amb un amic. La meua forma es patética no com la teua. Al acabar tenia acid lactic per litres. a Vorer si penje l eixida al bloc.

    ResponElimina
  2. I com et va anar??? Feia molt d'aire per allí dalt???

    ResponElimina
  3. yei Rafa estaras fort eh!!!! air trobarem una trasaeta mes chula en la senda eixa que acaba en un barranc prou ciclable.esta semana que ve a la madalleta,que te bona pinta pero com no la hem fet.... la imvestigarem,un saludet xic,yotorne a estar al llit enrrolat,no puc eixir de casa jeje

    ResponElimina
  4. Aire, pos un poquet.Voliem esmortzar dalt pero s´ens gelaven les mans...

    ResponElimina
  5. Ramón... estic a la espera de vore si la dona no treballa el dissabte i puc anar a una kedadeta en Benidorm, t'apuntes???

    Xotxe... també van uns quants sense bici, només a esmorzar i unes cervesetes.;)

    ResponElimina
  6. este diumenge tinc dinaret de family esta ma la cosa per anar a Benidorm.un saludet

    ResponElimina