28/11/10

Topabajo Benidorm

Ahir vaig anar a Benidorm a una Topabajo.

A les 5'30 va sonar el despertador, ja ho tenia tot preparat, només tenia que carregar la bici al cotxe, aixina que a les 5'58 eixia de la cotxera, marcava 7º i no plovia.
Quan anava per Sant Vicent del Raspeig es va posar a ploure, era molt fi ja que apenes posava en marxa els "limpia", però anava pensant... no hauria d'haver vingut!!! Per la Vila va parar de ploure i a Benidorm el piso estava sec.

Vaig arribar a l'Hotel Bali molt mes prompte del que havia pensat, abans de les 7'30 ja estava allí.

Va començar a vindre gent i vam eixir, vam arribar a una rodona on es va unir al grup una xica, Angela. I on vam vore uns quants cotxes clàssics de rally.


I de seguida.... cap amunt.... amb el Puig Campana al fons.


Vam arribar dalt de la serra, estavem dalt de Terra Mítica, amb unes vistes del mar impressionants.





Una volta dalt de tot, vam pegar un mosset i cap a baix per la trialera del PR.... la primera part es massa tècnica per a mi.


Una volta baix, vam tornar a pujar al mateix lloc, però esta volta es vam desviar a la dreta i vam fer una altra trialera, la evo, tenia molta pendent i molta pedra solta. Després va vindre un tram rapidiiiiiiiiiisim, sense conèixer-la anàvem a tope, en passar un parell de voltes deu ser una autèntica passada. Acabant en uns tobogans de vertigen.


Després va vindre un lleu pujadeta per a anar a la cala de Benidorm...



I després com no... unes merescudes cerveses.




De camí a casa, abans d'arribar a Alcoi, vaig vore els cotxes que haviem vist per Benidorm, estaven dinant a la venta.

El perfil de la ruta.

2 comentaris:

  1. que bona pinta te aixo,aunque un poc tecnic per a mi.nosaltres al final abortarem l'eixida per el tems,aixi que esta prevista per este diumenge,esperem bon tems per fer la madalleta.un saludet

    ResponElimina
  2. La primera part de la primera trialera si, la resta no. De fet hi ha una senda superràpida quasi tota plana.;)

    ResponElimina