7/11/10

Gran Premi de Velocitat. Xest 2010.Dissabte

Ahir dissabte vam tornar a anar a Xest.
Vaig estar esperant a la gent de Bocairent a la gasolinera del port, esta volta van tardar un poc mes ja que venia mes gent. D'allí ens vam anar a Massalavés per a esmorzar i una volta acabat ens vam anar per Carlet cap a Xest.

Una volta dins del Circuit, no se qui, havia aconseguit uns passes per a la zona dels Palcos VIP, aixina que mentre uns anaven cap allí, els altres vam anar a la grada per a vore els entrenaments. Després ens va tocar el torn a nosaltres d'anar a la zona dels gorreros, on es vam poder fer unes cerveses fresquetes i vore com passaven les MotoGP per la zona de final de recta de meta.





Una volta acabats els entrenaments de MotoGP, vam anar a dinal al mateix bar dels altres anys i que, es on vam anar a dinar Maite i jo quan vam tornar de Terol, ja es tota una tradició anar allí i ademés, esta volta teníem la taula reservada i no vam tindre que esperar. Tot un luxe.


Vam eixir de dinar a les 18'30 i ens vam dirigir cap a Xest per a vore com fa la gent el cafre tirant-li a una Ducati el cubata pel tub d'escape o un altre que li tirava roses per a que es feren de la calentor..... I LA GENT LES MENJAVA I TOT!!!!!!!!!!!!!!! jo flipant..... això deu ser veneno!!!!!

Després ja ens vam anar cap a casa, una mica tard la veritat, ja eren les 21'00 hores i vaig arribar a casa mes gelat que un poll.

2 comentaris: