26/9/10

VIII Volta a Peu Llutxent

Ahir per la vesprada, Setena prova del Circuit de la Vall d'Albaida a Llutxent, la 5ª per a mi.

Esta prova l'any passat no la vaig córrer perquè va coincidir amb l'Entrà de l'Olleria, per lo tant ni sabia el recorregut ni tenia un temps que intentar millorar.
M'havien dit que era dureta amb una pujada prou llarga encara que no massa empinada aixina que tenia previst eixir una mica conservador. Però vaig pensar que si al final de les altres carreres anava prou fort podia eixir una mica mes rapit en esta.

He eixit mirant a gent de l'Olleria que després els adelante per a que no em tragueren molt de tros, aixina que anava mirant-ne a dos, el recorregut era tot cara amunt fins arribar a l'Ermita Monestir, que era el km 5, en eixos moments duia un ritme de 5 i en eixos moments he anat incrementant-lo fins arribar a meta amb un temps de 41,21 a un ritme de 4'32, entrant a meta el 153 de la General i el 55 de veterans A.

En estos moments, estic el 77 amb 205 punts.

2 comentaris:

  1. hubiera leido mas de tu blog si estuvie escrito en castellano. Pero me gusta tu rollo y el buen hilo que llevas con tu chico.


    un saludo de un maño, que veranea en castellon.

    ResponElimina
  2. Gracias mañico anónimo.

    Si deseas leer mas, en la columna de la derecha y con letras verdes tienes unos enlaces a traductores para que puedas leer mas.;)

    ResponElimina