16/11/09

XV Mitja Marató de Gandia

Ahir diumenge vam córrer a Gandia la Mitja Marató, la primera cosa que em va sorprendre va ser que ixquerem tan tard, a les 10'30 no ho veig lògic, i menys encara amb la calor que va fer, però clar no pots saber quin oratge ferà. Vam coincidir casi 20 membres del CA L'Olleria. Jo vaig eixir amb un altre Rafa, anàvem a la marxeta a rodar-la en 1'45. La eixida va ser lenta perquè érem molta gent, casi 2'000 persones i els dos primers km es vam fer lents, D'ací que sens escapara el globus que marcava el temps que volíem fer nosaltres.

Vam anar adelantant a gent i els globus de 2'00, 1'55 i 1'50. El recorregut estava prou bé, vam fer tot el Passeig de Gandia amunt i avall. Cuan anàvem pel km 12 Rafa em va dir que tirara jo avant que ell no podia mes i anava a baixar el ritme. Vaig tirar avant i em girava per vorer si venia darrere, però la tercera volta ja no el vaig vorer. Cuan vaig arribar al km 16 em va adelantar un tio i em vaig apegar a roda d'ell.... vaig anar aixina un km mes o menys i després el vaig passar.... jo que no volia apretar per a no estar cansat la setmana que ve a Benigànim i encara em vaig enjuasar. Cuan anava pel 18 vaig adelantar a Toni de Bocairent que va vindre darrere un poc però es va despenjar i ja cuan vaig entrar a la pista d'atletisme vaig anar a tope, al final vaig fer un temps d´1'44'49, quedant el 215 de la meua categoria i el 888 de la general.... vaig baixar d´1'45 a pesar d'haver anat 16 km a la marxeta i sense objectiu de haver fet temps, llàstima que la setmana que ve hi ha una carrera, sinó en esta haguera batut la meua marca.

0:50:06

Segons la classificació, al km 10 vaig passar en la posició 1134 de la general i la 253 de la meua categoria amb un temps de 51'50 minuts amb un promedi de 5'11 el km. A la arribada a meta vaig entrar el 888 de la general, guanyant 246 posicions i el 215 de la meua categoria, guanyant 38 posicions amb un temps de 52'59 amb un promedi de 4'46. Es evident la progressió com a la segona part de la carrera amb 1'2 km mes que a la primera mitat només vaig tardar 1'09 minuts mes.